Bel ons!

+31 (0) 10 45 67 146

Development

Omhoog groot

Herkent u dit?

  • De verkopers draaien op de 'automatische piloot'
  • Er is te weinig uniformiteit
  • Joint Visits laten zien dat de verkoopkwaliteiten te wensen overlaten.

Onze Visie?

Om de effectiviteit van de verkoop te vergroten kijkt men vaak alleen naar het verbeteren van de vaardigheden en competenties van de verkopers middels trainingen.
Trainen van verkopers is echter geen garantie voor succes. Iedere verkoper dient continue te blijven werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
Een combinatie van training, coaching en opleiding draagt niet alleen bij aan kennis en vaardigheden, maar ook aan extra motivatie. Dit resulteert weer in betere prestaties.

Onze oplossing(en)?

USP Training

Voor het verder verbeteren van verkooporganisaties en vooral verkopers zijn er verschillende trainingen ontwikkeld. USP is er van overtuigd dat trainingen geen garantie zijn voor succes. Daarom worden per verkoper strategische plannen ontwikkeld die niet alleen eenzijdige trainingen bevatten maar een compleet scala van training, coaching en opleiding. Daarnaast gelooft USP in ‘learning-by-doing’ wat niet meer betekent dan dat medewerkers constant worden begeleid bij het verkopen van hun eigen producten of diensten. Deze aanpak is een kracht van USP omdat maatwerk nu eenmaal werkt.

Een bedreiging bij deze aanpak kan echter zijn dat het ontwikkelen van de trainingen en de tijd die er in gaat zitten om de medewerkers te trainen erg kostbaar kan zijn. De vraag voor organisaties blijft natuurlijk altijd wat de ROI van dit soort programma’s is en of de uitstroom van medewerkers kan worden verminderd.

Training en Coaching

Onze ‘Learning-by-Doing' programma's waarbij, naast training/coaching, ook op zachte en harde criteria kan worden gemeten. Deze operationele invalshoek wordt als een welkome aanvulling gezien op een strategisch opleidingstraject.