Bel ons!

+31 (0) 10 45 67 146

Hoe behaal/behoud ik het gewenste rendement op/met mijn Sales Professional(s)?

Dit is een belangrijke vraag die iedere organisatie zichzelf regelmatig zou moeten stellen. Helaas gebeurt dat nog te weinig. Veelal zijn de verantwoordelijken dagelijks te druk met zaken die 'vandaag' een hogere prioriteit hebben, zoals bijvoorbeeld voor het einde van de maand de targets nog zien te behalen. 'Achterover hangen' en de tijd nemen om na te denken is er dan niet meer bij.

Soms kan een organisatie dus beter hulp inschakelen. Een onafhankelijk, kritische blik op de verkoopafdeling (processen,  mensen en middelen) in zijn geheel.

USP heeft de zeer praktische Sales Audit 'de effectieve verkooporganisatie' ontwikkeld die in korte tijd de belangrijkste aandachtsgebieden filtert. Deze nulmeting laat niet alleen haarfijn zien waar aan gewerkt moet worden (of verder onderzocht middels verdiepings-scans), maar geeft ook de juiste prioriteit aan.

Deze Sales Audit is gratis. Onze vrijblijvende adviezen kunnen desgewenst ook worden vertaald in concrete oplossingen; Een Plan van Aanpak, een (management)-coach, trainingen, tools, maar ook detachering van Sales Professionals (Deta-Vast), Freelancers of Werving & Selectie.

Interesse in deze Sales Audit ?

Comments are closed.