Bel ons!

+31 (0) 10 45 67 146

In-/Outsourcing

img_1

Herkent u dit?

  • Oudere/ervaren Sales Professionals hebben eigenlijk alles 'in huis', maar er kunnen ook nadelen aan verbonden zijn
  • De tijd ontbreekt soms om nieuwe/talentvolle Sales Professionals te begeleiden
  • Inzicht ontbreekt soms om te bepalen waarom resultaten achterblijven

Onze visie?

Specialisten zoals een accountant, een chirurg of een Sales Professional, maken vaak het verschil. Helaas zijn dit meestal ook de `dure` krachten en willen ze zaken meestal op hun eigen manier doen.

Grip houden op de kosten zonder te willen inboeten op resultaten is prima te regelen binnen constructies zoals detachering, deta-vast en varianten daarop. Kosten zijn te maximaliseren en tijd kan worden bespaard door dit commerciële proces met de bijbehorende activieiten -meetbaar- uit te besteden.

Onze oplossingen?

USP biedt de, relatief onbekende, mogelijkheid om Sales Professionals (tijdelijk) aan te trekken om (meer) verkoopactiviteiten en (betere) verkoopresultaten te genereren.

Een eigen Senior Accountmanager kost na een jaar al gauw € 100.000,-. Hierbij geldt: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Er zijn ook geen echte harde afspraken te maken. Werkgever zijn gaat vaak samen met de nodige risico's.

Met leveranciers, zoals USP, zijn daarentegen vaak wel goede afspraken te maken die vervolgens op heldere wijze in een projectovereenkomst worden vastgelegd.

USP levert Sales Professionals aan organisaties die (tijdelijk) salespower nodig hebben. Succesvolle verkoopmethodieken en continu begeleiding en ontwikkeling zijn de basis om de vooraf afgesproken klantendoelstellingen te behalen. USP stelt hierbij haar resultaat afhankelijk van de gerealiseerde resultaten. Hiermee wordt het succes van onze opdrachtgevers ook ons succes.

Onze verkoopprofessionals zijn actief in het totale proces; van het eerste (telefonische) contact tot het daadwerkelijk realiseren van de order. Elke vorm van verkoop/advies vraagt om een bepaalde Sales Professional. Wij geloven niet dat een goede verkoper alles per definitie verkoopt!