Bel ons!

+31 (0) 10 45 67 146

Tijdelijke sales

img_2Herkent u dit?

(goede) verkopers zijn vaak snel weer weg
een (te) klein deel van de verkopers draait op of boven target
rayons staan te lang leeg tijdens het zoeken naar de juiste Sales Professional
Onze visie?

Welke gevolgen?

Een veelvoorkomend probleem bij organisaties, en ook bij algemene recruitmentbureau's of arbeidsbemiddelaars, is het ontbreken van kennis en kunde ontbreken om de beste Sales Professionals te selecteren.

Onze visie?

Wij vinden het belangrijk dat een Sales Professional minimaal twee/drie jaar voor een organisatie werkt. Dat lijkt kort, maar het gemiddelde ligt helaas vaak lager (geen verlenging tijdelijke contract of medewerker vertrekt zelf).

Onze oplossingen?

Werving & Selectie Sales Professionals

USP biedt haar flexibiliteit, kennis en ervaring ( plus een database met bijna 60.000 Sales Professionals) aan ter ondersteuning van dit proces.

Hierdoor zijn we niet alleen in staat om snel kandidaten te vinden, maar ook de Sales Professional die het best past bij de cultuur (en snelheid) van organisatie en managers.

USP bewijst dit door haar bereidheid een deel van het risico voor zich te nemen indien de medewerker tussentijds stopt, niet presteert of anderszins niet aan de verwachtingen voldoet. Een voorbeeld hiervan is de 3 x 8% regeling. Normaal betaalt een klant een fee van 20% van het jaarsalaris. Bij deze regeling betaalt de klant slechts 8% bij aanvang, 8% na het verstrijken van de proeftijd en de laatste 8% na 90 dagen. Facturatie uiteraard alleen als onze kandidaat nog voor u werkzaam is .

Detachering, Deta-Vast (tijdelijke) Sales Professionals

Een andere mogelijkheid voor het aantrekken van de juiste Sales Professional is detachering of deta-vast.

Sales Assessment

Het werven en selecteren van de juiste Sales Professional kan worden geborgd door een (online) Sales Assessment. USP maakt daarbij gebruik van onafhankelijke partijen die ook weer ervaring hebben met Sales Professionals.

Naast het selecteren kan het zinvol zijn om het assessment uit te breiden met de ontwikkelaspecten van deze nieuwe collega. Op deze manier kan er ook daadwerkelijk worden gewerkt aan aandachtspunten en wordt de kans op langere wederzijdse binding groter.

De voordelen?

Hoe verder?